Vill du vara med och göra Österbotten till en livskraftig region? Är du övertygad om att ett välfungerande högskoleväsende är viktigt för att göra regionen attraktiv och framgångsrik? Då kan det vara på sin plats att fundera på en donation till Högskolestiftelsen i Österbotten.

Högskolestiftelsen i Österbotten är en ung och aktiv stiftelse, som sköter sin förvaltning på ett effektivt och transparent sätt. Vi vill utvidga vår verksamhet och tar därför gärna emot både stora och små donationer. Historien har visat att stiftelsen har lyckats mycket bra med att få sitt kapital att växa, så du kan vara försäkrad om att du lämnar ditt bidrag i goda händer, för största möjliga nytta.

Som donator har du fulla möjligheter att bestämma exakt vilket ändamål ditt bidrag går till. Du kan donera till en viss högskola eller till en viss typ av utbildning, eller också kan du välja att ge ditt bidrag till den allmänna fonden.

Stiftelsen tar emot donationer av alla storlekar både av privatpersoner och av företag. Att donera är väldigt enkelt, och stiftelsens personal hjälper dig genom hela processen. Donationer på 850 – 50 000 euro är avdragbara i beskattningen för samfund.